Publiceren of contacteren

Een vraag, een mededeling, een opmerking? Zelf gejongleerd met forse tips, fikse tricks, slimme suggesties, straffe ideeën, sterke praktijkvoorbeelden om de liefde voor boeken door te geven aan de allerkleinsten onder ons?

Laat het ons zeker weten!

 

Uw audiovisuele materialen
Meerdere foto's mogelijk
Upload requirements
Upload requirements

Door hieronder persoonsgegevens in te vullen, geeft u toestemming aan Odisee om deze gegevens te verwerken. U kiest uiteraard volledig vrij welke velden u al dan niet invult. Odisee vzw is de verantwoordelijke voor de verwerking van de persoonsgegevens die u invult. U bent wel zelf verantwoordelijk voor het bekomen van toestemming indien u persoonsgegevens van anderen zou invullen of meesturen. De door u ingevulde persoonsgegevens(naam, voornaam en school) zullen door Odisee worden gepubliceerd op deze website. U heeft steeds het recht Odisee te verzoeken uw gegevens in te kijken, aan te passen, te verwijderen of uw toestemming in te trekken. Hiertoe kan u contact opnemen met jaantje.verbruggen@odisee.be

Voor specifieke vragen i.v.m. de bescherming van uw persoonsgegevens kan u contact opnemen met de functionaris voor gegevensbescherming van Odisee via privacy@odisee.be.